The Full Monty is weer van start!

Dé plek voor fotografen die meer documentair en verhalend willen gaan werken en zowel op persoonlijk als zakelijk vlak op zoek zijn naar groei.

Hoe dat er precies uit komt te zien, delen we in onze social media en op de Full Monty Academy website de komende weken dus schrijf je daar in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven of hou de social media in de gaten.

Op 30 oktober is er de pilot ‘klaar voor 2024’ We gaan die dag een zo compleet mogelijk overzicht maken van alle cijfers van je bedrijf en hoe je die inzichten kunt gebruiken om te onderzoeken in welke mate je bedrijf financieel gezond is en waar je deze eventueel kunt versterken. Dit verwerk je in een basisdocument dat je jaar in jaar uit kunt gebruiken.

En van 26 februari t/m 1 maart 2024 organiseren we voor de vijfde keer de Full Monty Midweek waar de mentoren Jacqueline en Louise een kleine groep van maximaal 8 fotografen onderdompelen in de wereld van het verhalen vertellen. om documentaire vaardigheden te verbeteren

Ook is het mogelijk om vanaf januari 2024 in te stappen bij de ‘12 month journey’. Het jaartraject voor fotografen: 
- Die eindelijk hun persoonlijke project willen vormgeven of juist afmaken 
- Graag 1:1 begeleiding ontvangen om te kunnen groeien als documentair fotograaf.

Daarnaast bieden we met de ‘Full Monty Keep on Growing’ losse modules aan over verdiepende onderwerpen op het gebied van ondernemen en fotografie.

Wij kijken er naar uit om een connectie met jou te maken!

Volgende
Volgende

Epilogues inspiratiesessies Parijs, november 2023