Review Mette en Nicole - De Ode Uitvaartbegeleiding

Jacqueline Dersjant als ‘afscheidsfotograaf’ bij een uitvaart is geweldig. Wij introduceren haar dan ook graag bij een familie of vrienden als het fotograferen van het afscheid en de uitvaart ter sprake komt.

Jacqueline werkt met compassie en een kalmte waardoor haar aanwezigheid als natuurlijk en niet opdringerig wordt ervaren bij een toch zeer intiem, intens, emotioneel moment in het leven.

Jacqueline fotografeert wat jullie met haar afspreken en soms iets meer. Dit kan zijn; portret van de overledene, opbaring thuis of in een uitvaartcentrum, sluiten van de kist, het samen reizen naar de uitvaartlocatie, bloemen, bijeenkomst, de begrafenis of laatste groet in het crematorium, de receptie na de afscheidsbijeenkomst. Maar ook de momenten die minder belangrijk lijken te zijn maar een hoop vertellen over de sfeer van de dag.

Deze afscheidsreportage maakt zij met zeer veel empathie, gevoel en liefde.

Foto’s worden gemaakt ter herinnering en troost, soms is het moeilijk van te voren te realiseren hoe waardevol deze foto’s kunnen zijn of te bedenken hoe vaak je de foto’s zult bekijken, alleen, met partner, kinderen, kleinkinderen, vrienden, buren, collega’s; een dag, een week, een maand of dertig jaar later ..

De ouders nemen nog een laatste afscheid van hun zoon op begraafplaats Vredenhof in Amsterdam / Afscheid verzorgd door De Ode Uitvaartbegeleiding

De ouders nemen nog een laatste afscheid van hun zoon op begraafplaats St Barbara in Amsterdam / Afscheid verzorgd door De Ode Uitvaartbegeleiding

Vorige
Vorige

Deathfluencers

Volgende
Volgende

Review Martin